CITIZEN URE

Hos japanske CITIZEN har de produceret ure siden 1930, og de har med tiden udviklet sig til at være en af verdens største uproducenter. CITIZEN har desuden gjort sig bemærket inden for sportens verden ved at være officiel tidtagningspartner og sponsor for US Open. Navnet CITIZEN er valgt med udgangspunkt i folkene bag brandets målsætning om at skabe ure, som kan nydes og bruges af mennesker i lande over hele verden.

Et CITIZEN ur er for dig, der vil have mere end bare et ur. Her støtter du også et brand, som ønsker at tænke i nye baner, når det kommer til designs af ure, og som samtidig ønsker at gøre det med størst muligt hensyn til miljøet. Her på siden finder du vores udvalg af revolutionerende ure fra CITIZEN.

Viser alle 31 resultater

Filter
 • -24%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  CITIZEN ECO-DRIVE STÅL LÆNKE MED SORT SKIVE OG DATO

  Original price was: 2.495,00kr..Current price is: 1.895,00kr.. Tilføj til kurv
 • -24%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  CITIZEN DAME UR PROMASTER STÅL MED LÆNKE

  Original price was: 2.495,00kr..Current price is: 1.895,00kr.. Tilføj til kurv
 • -25%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  CITIZEN HERRE UR STÅL ECO-DRIVE MED LÆNKE

  Original price was: 1.995,00kr..Current price is: 1.495,00kr.. Tilføj til kurv
 • -23%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  CITIZEN HERRE UR STÅL CHRONOGRAF/STOPUR MED LÆNKE

  Original price was: 2.595,00kr..Current price is: 1.995,00kr.. Tilføj til kurv
 • -24%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  CITIZEN SUPER TITANIUM HERREUR ECO- DRIVE

  Original price was: 2.095,00kr..Current price is: 1.595,00kr.. Tilføj til kurv
 • -22%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  CITIZEN PLATFORM DAME BLÅ SKIVE

  Original price was: 1.395,00kr..Current price is: 1.095,00kr.. Tilføj til kurv
 • -21%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  CITIZEN SUPER TITANIUM HERRE

  Original price was: 2.395,00kr..Current price is: 1.895,00kr.. Tilføj til kurv
 • -25%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  CITIZEN PROMASTER MEKANISK HERRE UR – NY0076-10E

  Original price was: 3.995,00kr..Current price is: 2.995,00kr.. Tilføj til kurv
 • -22%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  CITIZEN PLATFORM LADIES HVID

  Original price was: 1.795,00kr..Current price is: 1.395,00kr.. Tilføj til kurv
 • -23%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  CITIZEN SUPER TITANIUM LADIES

  Original price was: 3.495,00kr..Current price is: 2.695,00kr.. Tilføj til kurv

Hensyn til miljøet med ure fra CITIZEN

Hos CITIZEN arbejder de hver eneste dag for at passe godt på vores fælles verden, og de går derfor også højt op i at benytte sig af vedvarende energikilder og naturlige ressourcer for at sætte så lille et aftryk som muligt på kloden. Hensynet til miljøet har senest resulteret i serien CITIZEN Eco Drive. Urene i denne serie drives af et solpanel, som er placeret under skiven på uret. Når batteriet bliver opladet med sollys, så skal batteriet ikke skiftes så ofte, og dermed begrænses udledningen af skadelige tungmetaller fra batterierne. Et CITIZEN ur er er perfekt eksempel på, at avancerede detaljer sagtens kan være pakket ind i et flot ydre. Ser du nærmere på udvalget her på siden, vil du hurtigt opdage, at de hos CITIZEN sætter en ære i at skabe ure med et formfuldendt look helt ned til den mindste detalje. CITIZEN laver ure til både mænd og kvinder, og uanset om du foretrækker en klassisk læderrem, eller du mere til det rå look, der følger med et ur med metalliske led, så finder du det i vores udvalg af CITIZEN ure. Siden begyndelsen i 1933 har de hos CITIZEN haft fokus på at tænke kreativt i forhold til designet, men stadigvæk være tro mod det veludførte håndværk, som går forud for ethvert godt ur. Du kan blandt andet se nærmere på CITIZENS Promaster-serie, som byder på flere modeller, der med tiden er gået hen og er blevet bestsellere.

Find dit næste CITIZEN ur her

Er det et CITIZEN ur, der mangler, for at din samling er komplet, eller er du bare på udkig efter lidt nyt pynt til håndleddet? Så kan du med fordel se nærmere på vores mange CITIZEN ure som fås til en yderst favorabel pris. Har du udset dig et specifikt CITIZEN ur, som vi ikke fører her på siden, så kontakt os gerne, så skal vi gøre vores for at skaffe det hjem til dig – og som altid til en god pris. Vores søde personale står også altid klar med gode råd og vejledning, hvis du skulle få brug for hjælp til at finde det helt rigtige CITIZEN ur for dig.
Indkøbskurv