CARRÉ SMYKKER

Det er dansk-israelske Shiri Rosenzweig, der står bag Carré, og det er hendes fascination af ædelsten og den måde, de kan kombineres på, der har dannet grundlaget for Carré. Den første Carré butik åbnede i 1994, og siden er flere kommet til. Derudover forhandles smykkerne også rundt om i udvalgte butikker og stormagasiner rundt om i verden, og her hos Christoffersen Guld Sølv Ure er vi blandt de stolte forhandlere af det danske smykkebrand.

Viser 1–32 af 199 resultater

Filter

Smykker med smukke ædelsten fra Carré

Hos Carré har de en helt særlig forkærlighed for ædelsten, og det udmønter sig i elegante smykker med ædelsten i de smukkeste farver. Hos Carré mener de, at ædelsten er naturens vidundere, og idet hver ædelsten har sin egen karakter, så er de også med til at sætte deres eget præg på hvert enkelt smykke. Derudover kombinerer de dem også gerne på kryds og tværs for dermed at skabe et nuanceret farvebillede, hvor farverne i ædelstenene er med til at fremhæve hinanden på fineste vis. Ædelsten er skabt under et stort pres mellem sten og bjerge, og kemi og temperatur er nogle af de faktorer, der er med til at afgøre deres farve, som rangerer fra transparent til helt opak. De er derfor også et fint billede på de mange facetter, som vi mennesker rummer, og hvordan vi bliver ”slebet til” af vores omgivelser og oplevelser op gennem livet. Carré er betegnelsen for en sten med en kvadratisk slibning, og den symboliserer den store rolle, som smykkestenene spiller i størstedelen af smykkerne fra Carré. Hos Carré siger de selv, at de i høj grad lader sig inspirere af hilsenen Namasté, som betyder the light in me sees the light in you. Den repræsenterer det farveunivers og de værdier fra Østen, som udgør grundlaget for mange af smykkerne fra Carré. Vores udvalg fra Carré rummer både armbånd, halskæder, ringe og øreringe, så der er rig mulighed for at finde noget for enhver smag. Med ædelsten i fine farver kan du nemt sætte lidt ekstra kulør på dit outfit. Carré smykkerne kan også fint kombineres på kryds og tværs, så du kan skabe et udtryk, der er helt dit eget.

Køb Carré smykker online eller i en af vores butikker

Hos Carré betegner de ædelsten som naturens vidunder, og vi kan kun erklære os enige. Fra det danske smykkebrand finder du det ene stilfulde element efter det andet, og de farverige ædelsten er med til at fuldende designet på fineste vis. Hos Christoffersen Guld Sølv Ure sætter vi en ære i at sikre, at du kommer hjem med de helt rigtige smykker, uanset om de er til dig selv, eller om de skal gives i gave. Du er derfor også altid velkommen til at spørge os til råds. Du kan se nærmere på udvalget fra Carré her på siden, og vi byder dig også gerne velkommen indenfor i en af vores fysiske butikker. Dem finder du i Esbjerg, Odense og Silkeborg. Her kan vores dygtige medarbejdere besvare alle de spørgsmål, du måtte have.
Indkøbskurv