CALYPSO URE

Hos Christoffersen Guld Sølv Ure sætter vi en ære i at have noget for enhver smag og til alle aldre. Her på siden finder du vores Calypso ure, som er designet med den yngre generation for øje. Urene laves i et væld af flotte farver, som gør det muligt at skifte til et nyt og spændende look hver eneste dag og sætte lidt ekstra kulør på tilværelsen.

Calypso er ejet af Festina Group, som også står bag urbrands som Jaguar og Lotus, og her er du garanteret at få flotte ure i god kvalitet, som samtidig kan fås til priser, som de fleste kan være med på. Netop fordi urene fra Calypso fås til en god pris, så der kan med fordel købes flere modeller, så der er et til enhver lejlighed og ethvert outfit. Calypso beskriver sig selv som værende et urbrand, der giver mulighed for at sætte et personligt touch ved hjælp af deres mange farver og designs.

Viser alle 19 resultater

Filter
  • -21%
    Tilbud! Tilføj til kurv

    CALYPSO SORT JUNIOR UR MED LYS OG SORT GUMMIREM

    Original price was: 350,00kr..Current price is: 275,00kr.. Tilføj til kurv

Calypso ure - ure til børn og voksne

Calypso ure er lavet med børn og unge for øje, og de kan derfor bruges til at lære børnene klokken og at overholde aftalte tidspunkter for for eksempel spisetider og legeaftaler. Glæden i de smås øjne er tydelig, når de endelig knækker koden og forstår, hvad det betyder, når den store viser står på 12 og den lille står på 6. Med sjove motiver på både urskive og rem har det aldrig været sjovere at lære klokken for de yngste. Urene fra Calypso er lavet med gummirem, som sikrer, at de er behagelige at have på håndleddet døgnet rundt. Samtidig kan de nemt tilpasses, så uret har den bedst mulige pasform i takt med, at barnet vokser.

Giv et Calypso ur i gave

Står du og mangler en fin gave til et barn i familien, så vil vi hos Christoffersen Guld Sølv Ure foreslå dig at give ham eller hende et ur. Calypso har lavet ure i mange flotte farver, så du har rig mulighed for at finde et i hans eller hendes yndlingsfarve. Et ur kan udgøre en fin pyntegenstand for barnet, og samtidig kan det hjælpe med at give barnet en bedre forståelse for tid. Urene fra Calypso laves med forskellige features såsom indbygget lys, som gør det muligt at bruge i mørket, og som barnet med garanti vel elske. Uanset om du vælger at købe online, eller om du besøger en af vores butikker, så hjælper vi dig hellere end gerne med at nå godt i mål med købet af barnets første ur.
Indkøbskurv