BYBIEHL SMYKKER

byBiehl er grundlagt af danske Charlotte Biehl med et ønske om at skabe tidløse, stilige og personlige smykker. Smykkefirmaet tog sin begyndelse i 2010, da Charlotte Biehl valgte at forlade sit konsulentjob for at springe ud som smykkedesigner. Populariteten hos Bybiehl har været støt stigende siden, og smykkerne bæres i dag af kvinder over hele verden. Med smykker fra byBiehl er du altid sikker på at få dansk design i høj kvalitet.

Viser 1–32 af 386 resultater

Filter
 • -25%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  BYBBIEHL FOREST RING SILVER – 5-2301-R

  Original price was: 395,00kr..Current price is: 295,00kr.. Tilføj til kurv
 • -25%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  BYBIEHL ISLA DUO SPARKLE MEDIO SØLV – 4-024A-R

  Original price was: 995,00kr..Current price is: 745,00kr.. Tilføj til kurv
 • -25%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  BYBIEHL ØRERINGE SØLV MY POWER STIK AQUAMARIN – 4-4004AQ-R

  Original price was: 445,00kr..Current price is: 335,00kr.. Tilføj til kurv
 • -21%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  BYBIEHL ØRERINGE SØLV OCEAN FLOW XL – 4-4207-R

  Original price was: 945,00kr..Current price is: 745,00kr.. Tilføj til kurv
 • -22%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  BYBIEHL ØRERINGE SØLV FORGYLDT LUCY HOOPS MED GRØNNE ZIRKONIA – 4-039G-GP

  Original price was: 445,00kr..Current price is: 345,00kr.. Tilføj til kurv

byBiehl – smykker til enhver anledning

Bybiehl, med Charlotte Biehl i spidsen, viser gang på gang, at de er leveringsdygtige i smykker, der emmer af høj kvalitet og tidløst og sofistikeret design. Alle byBiehls sølvsmykker har såkaldt rhodium plating, som sikrer, at smykkerne bevarer deres smukke sølvfarve og ikke oxiderer. byBiehls smykker bærer præg af flotte symbolikker som fællesskab og kærlighed mellem mennesker, og flere af smykkerne prydes af flotte motiver med inspiration fra naturen såsom blade og blomster. Blandt andet står byBiehl bag den populære serie Beautiful World, som symboliserer fred på jorden. Hvis du godt kan lidt at lave et diskret statement med dine smykker, så kan det gøres på enkel og elegant vis med smykkerne fra denne serie, der byder på både øreringe og vedhæng til halskæder og armbånd. Efter succesen med Beautiful World har byBiehl også skabt serien Beautiful Denmark, som ærer vores nation på fineste vis. I udvalget af smykker fra byBiehl finder du både de helt enkle med få eller ingen sten og de mere ekstravagante, der glitrer om kap med solen. Der er derfor også mulighed for at finde smykker til både hverdag og fest blandt vores byBiehl smykker.

Stort udvalg af smykker fra byBiehl

Hos Bybiehl finder du feminine og enkle designs, som går igen på halskæder såvel som på ringe og øreringe. De gennemgående detaljer, der går på tværs af de forskellige serier, gør det nemt at mikse smykker fra byBiehl på kryds og tværs, så du ved hjælp af smykkerne kan skabe dit helt eget unikke look og tilpasse det til hvert enkelt outfit og anledning. I vores store udvalg af byBiehl smykker har du rig mulighed for at finde smykker, der matcher din personlighed, og som kan bruges til fremhæve dit look på fineste vis. uanset om du er på udkig efter en ny halskæde, et par fine øreringe eller en dekorativ fingerring, så er der rig mulighed for det her hos Christoffersen Guld Sølv Ure. Med deres enkle og tidløse look falder byBiehls smykker i de flestes smag, og de kan bæres af kvinder i alle aldre. De kan derfor med fordel gives i gave til en mor, søster eller veninde. Gå på opdagelse her på siden og find fine smykker til dig selv eller en, du holder af. Vil du se de fine smykker i virkeligheden, så er du velkommen til at kigge forbi en af vores butikker, som du finder i Odense, Silkeborg og Esbjerg.
Indkøbskurv