BULOVA URE

Urmærket Bulova blev grundlagt i USA tilbage i 1875, og med mere end 140 år i branchen har de hos Bulova været med til at skabe udgangspunktet for mange af de ure, vi ser i dag. Grundlæggeren Joseph Bulova etablerede sin virksomhed på en stræben efter perfektion, effektivitet og håndværk i højeste kvalitet, og denne vision præger også Bulovas ure den dag i dag.

Hos Christoffersen Guld Sølv Ure har vi et stort udvalg af Bulova ure, som du kan gå på opdagelse i og finde din helt egen favorit iblandt. Uanset om du er til de diskrete eller det ekstravagante, så findes det i udvalget af Bulova ure.

4.095,00DKK
4.495,00DKK
4.495,00DKK
4.895,00DKK
3.195,00DKK
4.095,00DKK
6.795,00DKK
9.695,00DKK
7.195,00DKK

Ekstravagante ure fra Bulova

Bulova er kendt for at være et af de mest innovative urmærker i verden, og her er man ikke bange for at sætte nye standarder, når det kommer til design af ure. Med så mange år i branchen har udformningen af urene løbende ændret sig for at følge tidens skiftende tendenser, men faktisk har mange af Bulova urene også tydelige referencer til de originale modeller. Og denne kombination af klassisk elegance og den nyeste teknologi er med til at give ekstravagante ure til ham eller hende, der er på udkig efter noget helt særligt. Når designerne hos Bulova kreerer ure, så gør de det med målet om at skabe noget ekstraordinært. Derfor udgør hvert eneste Bulova ur et lille mesterværk, som bare venter på at blive vist frem til resten af verden. Et Bulova ur er ikke kun en praktisk foranstaltning, der hjælper med at holde styr på klokken, det er et dekorativt smykke, som kan bruges til et sætte prikken over i’et på ethvert outfit. Du kan med fordel tage et kig på urbrandets Curv-kollektion, som tæller en række ure, der alle er lidt ud over det sædvanlige. Urene i Curv-serien er alle lavet med et slankt og ergonomisk design, der gør det behageligt at have på dag efter dag. I denne serie er der desuden blevet gjort brug af elementer i blandt andet rosa og blå for at skabe et helt særligt udtryk. Er du mere til det helt klassiske look, så kan du med fordel gå på opdagelse blandt de mange modeller i serien med det oplagte navn Classic.

Øje for detaljen

Bulova er et brand med en lang og stolt historie, når det kommer til design af ure. Det er derfor også tydeligt at se, at intet er overladt til tilfældighederne med disse ure. De byder således på fine detaljer, der er en fryd for øjet. Bulova gør brug af blandt andet diamanter, børstet stål og safirglas til at skabe deres flotte ure, der hver har deres helt eget unikke udtryk. Bulova uret er således også en måde, hvorpå du kan lade din egen stil og personlighed komme til udtyk, alt efter hvilken model du vælger skal pryde dit håndled. Med et gennemført design byder Bulova uret på både klassisk elegance, trendy detaljer og en komfort, der er helt i top. Går du efter et ur, hvor der er kælet for detaljen, og hvor der er lagt vægt på det gode håndværk, så er et Bulova ur uden tvivl et godt valg.